Thuis

Foshan Xiangju Seat Factory Co., Ltd

Van goede kwaliteit Auditoriumstoelen voor verkoop
Van goede kwaliteit Auditoriumstoelen voor verkoop
Ik ben online Chatten Nu

Foshan Xiangju Seat Factory Co., Ltd

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Foshan Xiangju Seat Factory Co., Ltd Foshan Xiangju Seat Factory Co., Ltd Foshan Xiangju Seat Factory Co., Ltd Foshan Xiangju Seat Factory Co., Ltd Foshan Xiangju Seat Factory Co., Ltd Foshan Xiangju Seat Factory Co., Ltd Foshan Xiangju Seat Factory Co., Ltd Foshan Xiangju Seat Factory Co., Ltd Foshan Xiangju Seat Factory Co., Ltd Foshan Xiangju Seat Factory Co., Ltd
Fabrieksgebouw VERKOOPteam 2017 Receptie Onze Team Product Showroom Product Showroom workshop2

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : Xiangju
Aantal werknemers : 100~200
Jaarlijkse omzet : 10000000-15000000
Opgericht Jaar : 2006
Export pct : 60% - 70%

Werelddroom, Xiangju China

 

Xiangju Seat die Co., Ltd vervaardigen wordt gevestigd in Shunde-District, Foshan-Stad, de Provincie van Guangdong – het grootste centrum van de meubilairproductie in de wereld.

 

Xiangju Seat die Co., Ltd vervaardigen. Is een modern meubilairbedrijf die R&D, productie, verkoop en de dienst integreren. Zijn reeksen producten omvatten auditoriumstoelen, theaterstoelen, de stoelen van de lezingszaal de bureaus en, het Bedrijfnadruk van enz. Xiangju op openbare zetels R&D en ontwerp voor over de hele wereld, en verkrijgend verscheidene octrooien in China. Het bedrijf heeft modern zetel productiemateriaal en een professioneel technisch team op hoog niveau, met strikte controle van materiële selectie aan productieproces, betalend nadruk op details en het streven voor constante verbetering, heeft ISO9001 verkrijgen: certificaat van het de kwaliteitssysteem van 2008 het internationale. Xiangju Seat die Co., Ltd, met menselijk-georiënteerde filosofie vervaardigen, maakt bij de menselijke het talentencultuur van het bedrijf vast en de echelonbouw, altijd aandacht op gezondheid, milieubescherming en veiligheidsconcept, heeft het ISO14001-certificaat van het milieusysteem en ISO18001-het certificaat van het bedrijfsgeneeskundigensysteem overgegaan.

 

Foshan Xiangju Seat Factory Co., Ltd

Contactgegevens
Foshan Xiangju Seat Factory Co., Ltd

Contactpersoon: Miss. Super Liang

Tel.: +86-18924830278

Fax: 86-757-29223628

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)